Трамп розповів, що на власні очі бачив теракт 9/11

Трамп розповів, що на власні очі бачив теракт 9/11

Укрінформ
Президент США Дональд Трамп сам був свідком атаки терористів на вежі Всесвітнього торгового центру у Нью-Йорку 11 вересня 2001 року.

Про це глава Білого дому розповів на церемонії вшанування пам'яті жертв трагедії 9/11 у Пентагоні, повідомляє власний кореспондент Укрінформу.

"Я чітко пам'ятаю, коли вперше почув цю новину. Того ранку я був удома й дивився телешоу на тему бізнесу. Легендарний керівник компанії General Electric Джек Уелч мав дати інтерв'ю, але раптом трансляція припинилася", - зауважив Трамп.

Він згадав, що спочатку висловлювалися різні версії подій, навіть ішлося про вибух побутового газу. "Ніхто не знав, що трапилось", - додав він.

А потім, каже Трамп, він подивився у вікно й побачив, як другий літак врізається у вежу Всесвітнього торгового центру.

"І тоді я зрозумів, що світ постав на порозі змін", - підкреслив Трамп.

Він зазначив, що одразу після цього вийшов на вулицю разом з іншою людиною, яка працювала на його компанію, щоби хоч якось допомогти постраждалим.

"Ми не були єдиними. Багато інших людей зібралися навколо, щоб зробити те саме, ми всі намагалися допомогти", - наголосив він.

Як повідомляв Укрінформ, у середу в США проходять заходи в пам'ять про жертви терактів 9/11.

Читайте також: Трамп пригрозив терористам силою, якої вони ще не бачили

11 вересня 2001 року на території США сталася серія скоординованих терористичних атак з використанням чотирьох пасажирських літаків. Два з них врізалися у вежі Всесвітнього торгового центру у Нью-Йорку, один – у комплекс Пентагону під Вашингтоном, ще один упав на поле в штаті Пенсильванія. Жертвами трагедії стали 2996 осіб, понад 6 тис. людей дістали поранення.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-