Ексглава Starbucks не братиме участь у виборах президента США

Ексглава Starbucks не братиме участь у виборах президента США

Укрінформ
Колишній гендиректор міжнародної мережі кафе Starbucks Говард Шульц відмовився від участі у виборах президента США в 2020 році.

Про це він заявив у своєму листі до прихильників, повідомляє The New York Times.

"Сьогодні недостатньо людей готові розглянути питання про підтримку незалежного кандидата, оскільки вони бояться, що це може призвести до переобрання унікально небезпечного діючого президента", - зазначив 66-річний Шульц.

Він заявив, що не хоче брати участь у президентських перегонах 2020 року, якщо демократи оберуть більш поміркованого кандидата, зазначає видання.

Як повідомлялося, у січні Шульц заявив, що "серйозно замислюється над тим, щоб балотуватися на посаду президента" США в 2020 році як незалежний кандидат.

Читайте також: Джо Байден поновив відрив у президентських перегонах

Шульц, який визнав себе "довічним демократом", заявив, що незалежне висування є єдиним прийнятним варіантом, оскільки "демократи і республіканці послідовно не роблять того, що необхідно від імені американського народу, і щодня зайняті політикою помсти".

У свою чергу, чинний президент США Дональд Трамп досить різко відреагував на заяви Шульца, заявивши, що у ексглави Starbucks "кишка тонка" балотуватися на посаду президента Сполучених Штатів.

Фото: Ruth Fremson/The New York Times

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-