Меркель натякнула, чим займатиметься на пенсії

Меркель натякнула, чим займатиметься на пенсії

Укрінформ
Ангела Меркель отримала чергову відзнаку та трохи розповіла про свої плани на майбутнє, коли вона піде з політики.

Церемонія вручення докторського ступеню Лейпцизької бізнес-школі відбулася у суботу в місцевій опері, повідомляє Spiegel.

"У канцлера Ангели Меркель зараз є ще один докторський ступінь. Під час присудження звання почесного доктора у Лейпцигу вона натякнула, чим хоче займатися після закінчення політичної кар’єри", - йдеться у повідомленні.

На церемонії Меркель натякнула, що вона може знайти заняття у галузі вищої освіти та науки після закінчення її повноважень голови уряду.

"Всі університети, які зробили мене почесним доктором, все одно отримають від мене відстрочку, коли я більше не буду канцлером", - сказала вона.

Читайте також: Меркель не збирається ставати єврочиновником

Для канцлера це вже 17-й почесний докторский ступінь. Крім усього іншого, вона є почесним доктором трьох ізраїльських університетів, Лейпцизького університету та елітного Гарвардського університету в США. Ступінь доктора фізики вона здобула у 1980-х роках.

Меркель, як повідомляв Укрінформ, неодноразово заявляла, що планує залишатися на посаді канцлера до кінця повноважень, тобто до 2021 року. Це вже четверта її каденція. Після її завершення вона, за власними словами, піде з політики назавжди та не обійматиме жодних політичних посад.

Фото: FILIP SINGER/ EPA-EFE/ REX

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-