Росія відмовила у в'їзді ще одному американському сенатору

Росія відмовила у в'їзді ще одному американському сенатору

Укрінформ
Американському сенатору від Демократичної партії та критику Кремля Крісу Мерфі не дали візу для в'їзду в Росію у складі двопартійної делегації Конгресу США.

Про це повідомляє пресслужба американського політика.

«Хоча я — потужний критик Кремля, я також переконаний у важливості збереження діалогу особливо у напружені моменти. На жаль, російський уряд ще більше ізолює свою країну, блокуючи наш візит та кілька інших в останні місяці. Як країни, що володіють найбільшими ядерними арсеналами світу і можуть багато разів знищити одна одну, маємо відповідальність зберігати безпеку світу і запобігати конфліктам між США та Росією. На жаль, уряд Росії все більше ізолює свою країну, заблокувавши наш візит та декілька інших протягом цих місяців. Після провалу нещодавніх угод з контролю над озброєння і зі значною опозицією всередині країни проти авторитарного правління Володимира Путіна, це може стати складним моментом для наших крихких відносин і шкода, що Росію не цікавить діалог», — йдеться в заяві Мерфі.

Як повідомлялося раніше, російський уряд відмовив американському сенаторові Рону Джонсону у в'їзді в країну у складі двопартійної делегації Конгресу США.

Джонсон є головою підкомітету сенату у закордонних справах щодо співробітництва в Європі та регіональної безпеки.

Читайте також: Грузія вводить пільги для туристичної галузі, що постраждала від санкцій РФ

У Росії він планував поспілкуватися з низкою російських чиновників, американських бізнесменів, представниками громадянського суспільства і громадських організацій.

Фото: ukrainian.voanews.com

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-