Нетаньягу звинуватив Іран у терористичних атаках

Нетаньягу звинуватив Іран у терористичних атаках

Укрінформ
Прем'єр-міністр Ізраїлю Біньямін Нетаньягу обвинуватив Іран у терористичних атаках і заявив, що Ізраїль захищатиметься всіма необхідними засобами.

Про це повідомляє ВВС.

«Іран працює за кількома напрямками для смертельних нападів на державу Ізраїль. Ізраїль і надалі захищатиме свою безпеку всіма необхідними засобами», - заявив прем'єр.

Коментарі Нетаньягу прозвучали після повідомлень про бомбардування іранських цілей підтримуваними Іраном ополченцями в Сирії, Іраку та Лівані.

Ізраїльські військові рідко визнають операції в Сирії, але в суботу заявили про нанесення удару по кількох об'єктах і запобігання іранської атаки на Ізраїль «з використанням безпілотників».

У неділю два безпілотники, які, за словами ліванської армії, були ліквідовані ізраїльтянами, розбилися в південному районі Бейрута Дахія, де домінує Хезболла. Один з безпілотників вдарив по будівлі, в якій знаходиться медіа-офіс Хезболли, а інший вибухнув і розбився неподалік, завдавши матеріальної шкоди.

Читайте також: Ізраїль завдав авіаудару по сектору Гази

Група палестинських бойовиків пізніше заявила, що Ізраїль також завдав удар по одній з їхніх позицій в долині Бекаа в Лівані. Ізраїль не підтвердив свою причетність до цих нападів, але президент Лівану Мішель Аун обвинуватив Ізраїль, заявивши, що це «схоже на оголошення війни».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-