Росія заблокувала рахунки Фонду боротьби з корупцією та штабів Навального

Росія заблокувала рахунки Фонду боротьби з корупцією та штабів Навального

Укрінформ
У Росії заблоковано рахунки Фонду боротьби з корупцією, штабів Олексія Навального в регіонах Росії, а також рахунки ряду співробітників ФБК.

Про це повідомила в Twitter прес-секретар ФБК і політика Кіра Ярмиш.

«Рахунки ФБК і штабів заблоковано. Якщо ви зараз жертвуєте нам гроші, то, на жаль, зараз вони до нас не дійдуть. Особові рахунки співробітників, за якими проводилась перевірка ..., теж заблоковано », - написала вона.

Як повідомлялося, сьогодні в рамках заведеної раніше справи про легалізацію грошових коштів (стаття 174 КК РФ) обшуки і оперативні заходи проводяться в офісі ФБК і ряді співробітників Фонду.

Читайте також: Слідком РФ "шиє" Фонду Навального відмивання грошей

3 серпня, в день проведення чергової акції протесту в Москві, Слідчий комітет Росії порушив кримінальну справу про відмивання близько мільярда рублів у Фонді боротьби з корупцією.

Фонд був створений Олексієм Навальним в 2011 році. Це некомерційна організація, яка займається розслідуванням, розкриттям і припиненням корупційних правопорушень у вищих органах влади в Росії. Єдиним джерелом фінансування організації є пожертвування прихильників. У штаті Фонду працює близько 30 осіб, які займаються пошуком і розкриттям корупційних схем, прикладів незаконного збагачення, складають скарги до Слідчого комітету, прокуратури і комунальні служби.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-