CNN: нова речниця Трампа постраждала у штовханині з репортерами КНДР

CNN: нова речниця Трампа постраждала у штовханині з репортерами КНДР

Укрінформ
Речниця адміністрації президента США Стефані Грішем отримала забої під час штовханини з північнокорейськими представниками, яка виникла біля приміщення, де зустрічалися Дональд Трамп і Кім Чен Ин.

Інцидент стався в неділю, повідомив американський телеканал CNN.

"Нова речниця Білого дому Стефані Грішам постраждала у штовханині з представниками Північної Кореї під час безладу, який виник, коли (журналісти – ред.) прес-пулу Білого дому й північнокорейські репортери проривалися до зали зустрічей, де президент США Дональд Трамп і лідер КНДР Кім Чен Ин проводили приватну зустріч", - зазначається в повідомленні.

Читайте також: Трамп заявив, що краще ладнає з диктаторами, ніж із медіа

За словами очевидців подій, Грішем отримала кілька забоїв, коли опинилася на шляху північокорейських офіційних представників з камерами, які проривалися на місце зйомки.

Тим часом південнокорейський телеканал YTN NEWS оприлюднив відео, де був зафіксований інцидент. На ньому видно (з 12:40 за хронометражем), як Стефані Грішем опинилася на шляху людей з камерами, після чого її силою відштовхнули в бік.

Як повідомляв Укрінформ, президент США Дональд Трамп зустрівся з лідером КНДР Кім Чен Ином у населеному пункті Пханмунджом на кордоні двох Корей. Після цього лідери двох країн провели переговори за зачиненими дверима.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-