Трамп скликає лідерів Конгресу через ескалацію з боку Ірану

Трамп скликає лідерів Конгресу через ескалацію з боку Ірану

Укрінформ
Президент США Дональд Трамп назвав "дуже великою помилкою" рішення Ірану збити американський безпілотний літак та скликав лідерів Республіканської й Демократичної партій в Конгресі до Білого дому.
Таку реакцію президент США висловив у четвер, повідомляє Укрінформ.

"Іран зробив дуже велику помилку!"- написав американський лідер на офіційній Тwitter-сторінці, коментуючи повідомлення про збитий американський безпілотник над Ормузькою затокою.

Через кілька годин після цього стало відомо, що адміністрація Трампа запросила лідерів Конгресу в Білий дім для обговорення розвитку подій в Ірані.

Читайте також: У Вашингтоні підтвердили збиття безпілотника іранською ракетою

"Запрошення лідерів від обох партій відбувається на тлі ескалації напруженості внаслідок того, що Іран збив американський військово-морський розвідувальний дрон в районі Ормузької протоки", - зауважило американське центральне видання The Washington Post.

Як повідомляв Укрінформ, американський військовий безпілотник MQ-4C Triton був збитий іранською ракетою типу “земля-повітря” в міжнародному авіапросторі над Ормузькою протокою. Спочатку про це заявили іранські військові Корпусу стражів ісламської революції, пізніше інформацію підтвердило Міністерство оборони США.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-