Головред російського “Сноба” заявляє про розгром офісу

Головред російського “Сноба” заявляє про розгром офісу

Фото
Укрінформ
До офісу російського видання «Сноб» у Москві в ніч на 10 червня проник невідомий чоловік, який розбив усю техніку. Через роботу криміналіста, слідчі дії, що тривають у редакції, журналісти не можуть потрапити на свої робочі місця.

Про це повідомила в Telegram головний редактор «Сноба» Ксенія Чудінова.

«Сьогодні до офісу проекту «Сноб» заліз невідомий і повністю розгромив редакцію. Мотиви цієї людини нам невідомі, в офіс потрапити не можемо з 9 ранку, оскільки там зараз працює криміналіст. Відповідно, і розмір збитків ми поки що оцінити не можемо», - пише Чудінова.

Вона окремо дякує колегам за небайдужість, особливо телеканалу «Дождь», який дав притулок п'ятьом співробітникам «Сноба». «Ймовірно, після того, як ми побачимо, що з нами сталося, ми будемо просити про допомогу з технікою. Ми маленьке нішеве видання і відновити комп'ютери для нас буде буквально великим бізнесом», - пояснює Чудінова.

Читайте також: У Москві затримали кореспондента Meduza

За її словами, невідомий чоловік також проник до сусіднього офісу.

Проект «Сноб» - російське ЗМІ, що включає електронну і друковану версії журналу, а також варіант для iPad. Позиціонується як «проект для міжнародного співтовариства успішних професіоналів».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-