Джуліані може залишити команду юристів Трампа

Джуліані може залишити команду юристів Трампа

Укрінформ
Особистий адвокат Дональда Трампа Рудольф Джуліані може залишити команду юристів президента США після того, як закінчить з наслідками розслідування спецпрокурора Роберта Мюллера щодо втручання Росії в американські вибори.

Про це повідомляє Washington Examiner з посиланням на самого Джуліані.

За словами Джуліані, він готовий залишитися особистим адвокатом глави Білого дому, якщо він попросить. “Все залежить від того, чи буду я потрібний”, — наголосив адвокат.

Як відомо, адвокат був помічником Трампа під час передвиборних перегонів. Після перемоги на виборах Трамп призначив Джуліані на посаду радника Білого дому з питань кібербезпеки. У квітні 2018 року було оголошено, що Джуліані увійшов до групи юристів, що представляють інтереси президента США в рамках проведеного Мюллером розслідування щодо втручання РФ у американські вибори у 2016 році.

Читайте також: Волкер: Заяви Джуліані не вплинуть на підтримку України з боку США

Колишній мер Нью-Йорка, якому після перемоги Трампа пророкували пост генпрокурора або глави міністерства внутрішньої безпеки, також повідомив, що не зацікавлений в чиновницьких посадах в адміністрації, але якщо президенту потрібні його юридичні послуги, він готовий прийти на допомогу, йдеться у повідомленні.

Фото: @ABCWorldNews

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-