Уряд Меркель продовжує роботу, незважаючи на кадрові перестановки в партіях

Уряд Меркель продовжує роботу, незважаючи на кадрові перестановки в партіях

Укрінформ
Уряд Німеччини продовжує функціонувати за планом, незважаючи на кадрові перестановки в одній з партій, які входять до складу Великої коаліції.

Про це сказав у понеділок на брифінгу в Берліні офіційний представник федерального уряду ФРН Штеффен Зайберт, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Робота уряду триватиме з усією серйозністю і відповідальністю, оскільки великі теми, які треба вирішувати разом, залишаються. Саме в такому дусі і з такою рішучістю продовжують працювати відомство канцлера і всі міністерства», - запевнив прес-секретар канцлера Ангели Меркель.

Він нагадав, що сама канцлер вчора заявила саме про це.

Читайте також: В Меркель поки не знають дати "нормандської зустрічі" на вищому рівні

Як повідомлялося, напередодні про залишення посади голови Соціал-демократичної партії Німеччини заявила Андреа Налес, яка керувала партією трохи більше року. Її рішення було озвучене за тиждень після виборів до Європарламенту, коли німецькі соціал-демократи показали найгірший в історії результат - 15,5%. В останні місяці падають рейтинги партії і всередині країни - так само як і консервативного блоку ХДС/ХСС, який разом з СДПН складає коаліційний уряд. На цьому тлі активно обговорюється можливість розпаду коаліції.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-