Екс-кандидат оскаржив результати виборів президента Індонезії

Екс-кандидат оскаржив результати виборів президента Індонезії

Укрінформ
Суперник чинного президента звернувся до Конституційного суду з клопотанням про оскарження результатів виборів через масові порушення.

Про це повідомляє Сіньхуа.

"Кандидат у президенти Індонезії Прабово Субіанто офіційно звернувся до Конституційного суду країни з клопотанням про оскарження результатів виборів", - ідеться в повідомленні.

У передвиборному штабі Субіанто заявили, що в них є численні докази масштабних порушень на виборах. Адвокат команди екс-кандидата представив суду різні документи про зловживання і списки свідків.

Представник суду Фаджар Лаксоно повідомив, що позов буде розглянуто після свята Ураза-байрам, а рішення можуть ухвалити до кінця червня.

Читайте також: На президентських виборах в Індонезії переміг чинний глава держави

Минулого тижня виборчком Індонезії офіційно оприлюднив результати президентських виборів, згідно з якими перемогу здобув чинний глава держави Джоко Відодо. 

Як повідомляв Укрінформ, 17 квітня в Індонезії відбулися одночасно президентські, парламентські, регіональні і місцеві вибори. На голосуванні за главу держави Відодо підтримали 55,5% виборців, Субіанто – 44,5%

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-