Банкіру-свідку у справі Манафорта пред'явили звинувачення

Банкіру-свідку у справі Манафорта пред'явили звинувачення

Укрінформ
Банкіра, який свідчив у справі голови виборчої кампанії Трампа Пола Манафорта, звинуватили у підкупі останнього на мільйони доларів.

Про це повідомляє CNN.

«Федеральна прокуратура Манхеттена у четвер оприлюднила обвинувальний акт, який обвинувачує банкіра у підкупі колишнього голови передвиборної кампанії Трампа Пола Манафорта», - йдеться в повідомленні.

Колишнього керівника американського банку Federal Savings Bank Стівена Колка звинувачують у тому, що він схвалив кредити на 16 млн доларів для голови виборчої кампанії Трампа Пола Манафорта в обмін на отримання посади в адміністрації Трампа, чого так і не сталося.

В обвинувальному висновку Манафорт не вказав, але, як зазначає видання, він відповідає опису «позичальника» в судових документах.

Колк виступав як свідок у справі проти Манафорта в федеральному суді Вірджинії в минулому році.

Читайте також: Лещенко передав ГПУ матеріали з офісу Манафорта

Як повідомляв Укрінформ, Пол Манафорт став суб'єктом розслідування спецпрокурора США Роберта Мюллера зі встановлення фактів російського втручання в президентські вибори в США. Під час слідства були виявлені порушення закону з боку Манафорта, в тому числі фінансові махінації, ухилення від сплати податків, прихована лобістська діяльність, тиск на інших свідків і т. П.

13 березня Суд округу Колумбія виніс вирок Манафорту у вигляді ув'язнення на термін 43 місяці - на додаток до 47 місяців, до яких його засудив минулого тижня окружний суд штату Вірджинія.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-