Путін розраховує зустрітися з Трампом на саміті G20 в Японії

Путін розраховує зустрітися з Трампом на саміті G20 в Японії

Укрінформ
Президент РФ Володимир Путін розраховує зустрітися з президентом США Дональдом Трампом під час майбутнього в червні саміту Групи двадцяти (G20) в Японії.

Про це він заявив під час прес-конференції в Сочі за підсумками переговорів з президентом Австрії Александером Ван дер Белленом, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Найближча можливість, я так розумію, у нас буде зустрітися з президентом Трампом у ході "двадцятки" в Японії", - сказав Путін.

Читайте також: США і Росія зберігають "дуже різні" погляди на ситуацію в Україні – Помпео

На питання австрійської журналістки про можливу зустріч президентів РФ і США у Відні, Путін заявив, що російська сторона "відкрита для переговорів у будь-якому місці, у тому числі й у Відні".

Під час прес-конференції президент РФ неодноразово заявив про "американських партнерів", з якими Росія відкрита для діалогу, однак потрібно, щоб вони "дозріли". На його думку, "такі умови створюються поступово, особливо після доповіді спецпрокурора Роберта Мюллера про нібито відсутність змови між РФ і командою Дональда Трампа.

"У всякому разі, ми так відчуваємо, в американських партнерів є зацікавленість у тому, щоб відновлювати відносини", - сказав Путін.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-