В Індонезії назвали причини сотень смертей на виборах

В Індонезії назвали причини сотень смертей на виборах

Укрінформ
Міністерство охорони здоров'я Індонезії заявило, що у більшості працівників виборчих комісій, які померли в чотирьох провінціях після дня виборів, стався інсульт або серцевий напад.

Про це повідомляє The Straits Times.

За даними уряду, 496 членів виборчкомів померли після дня виборів по всій країні. За словами очевидців, потерпілі були виснажені після безперервної 12-годинної роботи.

Найбільше число загиблих - в провінції Західна Ява, де померла 131 особа, що працювала на виборчих дільницях.

"За даними міністерства охорони здоров'я, 22 смерті в Джакарті були спричинені інфарктом міокарда, серцевою недостатністю, печінковою комою, інсультом, дихальною недостатністю і менінгітом", - йдеться у повідомленні.

Більшість померлих були у віці від 50 до 70 років.

Читайте також: В Індонезії від перевтоми померли понад 270 людей, які працювали на виборах

Генеральний секретар МОЗ Оскар Прімада закликав громадськість утримуватися від спекуляцій про причини смерті членів виборчкомів.

Як повідомлялося, 17 квітня в Індонезії відбулися одночасно президентські, парламентські, регіональні й місцеві вибори. 193 мільйони людей могли віддати свій голос в країні з трьома часовими поясами. На 840 тисячах виборчих дільницях працювало майже 6 мільйонів людей.

Через 10 діб після завершення виборів в Індонезії щонайменше 272 працівника виборчих дільниць померли від хвороб, які були спричинені понаднормовою працею, ще 1878 людей захворіли.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-