Трамп висловив невдоволення з приводу повторних ракетних випробувань КНДР - ЗМІ

Трамп висловив невдоволення з приводу повторних ракетних випробувань КНДР - ЗМІ

Укрінформ
Президент Сполучених Штатів Америки Дональд Трамп висловив своє невдоволення після того, як Північна Корея провела запуск літаючих об'єктів вдруге менш ніж за тиждень.

Про це пише NHK.

Як зазначає видання, Трамп повідомив представникам ЗМІ, що Сполучені Штати вивчають запуск Пхеньяном в четвер, за словами президента, двох ракет малої дальності.

Президент підкреслив, що така ситуація нікого не радує. Разом з тим він дав зрозуміти, що як і раніше відкритий для діалогу з Пхеньяном, зауваживши: "відносини тривають, а що буде далі - подивимося".

Як повідомлялося, в четвер Північна Корея провела запуск декількох балістичних ракет. Збройні сили Південної Кореї повідомили, що Північна Корея, по всій видимості, провела запуск двох ракет малої дальності, які пролетіли максимум 420 км і впали у води Японського моря.

Читайте також: Штати заарештували судно КНДР за порушення санкцій

Як повідомляв Укрінформ, Північна Корея у суботу, 4 травня, запустила ракету малої дальності в напрямку Східного моря. Це був перший запуск ракети після саміту в Ханої між президентом США Трампом і лідером КНДР Кім Чен Ином.

5 травня Північна Корея провела стрільби з великокаліберної далекобійної артилерії і випробування тактичних керованих ракет.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-