Кім Чен Ин прибув у Росію

Кім Чен Ин прибув у Росію

Укрінформ
Північнокорейський лідер Кім Чен Ин прибув у Росію на прикордонну станцію Хасан Хасанського району Приморського краю, на станції він вийшов з потяга.

Про це повідомило агентству "Інтерфакс" інформоване джерело.

"Кім Чен Ин прибув на Хасан і вийшов з потяга", - сказав співрозмовник агентства.

На відеозаписі зустрічі північнокорейського лідера Кім Чен Ина зустрічають дівчата в російських народних костюмах з короваєм.

Кім Чен Ин не став пробувати коровай, який запропонували йому дівчата. Північнокорейський лідер одягнений у чорний довгий плащ, на голові у нього чорний капелюх.

Його супроводжує північнокорейська делегація, міністр з розвитку Далекого Сходу Олександр Козлов і губернатор Примор'я Олег Кожем'яко.

Читайте також: Кім Чен Ин відправився на зустріч з Путіним на бронепоїзді

На приморській прикордонній станції Хасан знаходиться будинок російсько-корейської дружби, який також називають "будиночок Кім Ір Сена". Цей будинок був побудований на прикордонній станції Хасан напередодні візиту північнокорейського лідера в СРСР у 1986 році. На шляху в Росію свого часу його відвідували північнокорейські лідери Кім Ір Сен і Кім Чен Ір.

Далі бронепоїзд з Кім Чен Ином поїде у Владивосток. Як повідомляє агентство Yonhap , туди він прибуде в середу в другій половині дня.

Раніше повідомлялося, що лідер КНДР Кім Чен Ин у середу, 24 квітня, приїде у Владивосток, де 25 квітня пройде його зустріч з президентом Росії Володимиром Путіним.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-