Байден наступного тижня оголосить про участь у виборах президента США - ЗМІ

Байден наступного тижня оголосить про участь у виборах президента США - ЗМІ

Укрінформ
Колишній віце-президент США Джо Байден наступної середи, 24 квітня, оприлюднить відеозвернення, в якому офіційно оголосить про свою участь у президентських перегонах 2020 року.
Про це повідомляє The Atlantic із посиланням на поінформовані джерела в оточенні Байдена.

“Джо Байден буде балотуватися (у президенти США - ред.). Колишній віце-президент офіційно оголосить про свою кандидатуру у відеозверненні наступної середи”, - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що відповідне рішення Байден ухвалив після дворічних роздумів щодо участі в президентській кампанії 2020 року.

Раніше, 12 березня, високопоставлений член Конгресу США заявив американському виданню The Hill, що Байден, який працював в адміністрації Барака Обами, готовий взяти участь в президентських виборах 2020 року.

Читайте також: Джо Байден готовий вступити в президентські перегони – ЗМІ

Як повідомлялося, для 76-річного Байдена ця участь у президентських виборах може стати третьою. Вперше демократ став кандидатом на президентських виборах в 1988 році, але відкликав свою кандидатуру через три місяці після початку кампанії. У 2008 році він знову почав боротьбу за своє висунення від Демократичної партії, однак потім зняв свою кандидатуру з праймеріз.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-