Дайвер, який врятував школярів у Таїланді, сам застряг у печері на 28 годин

Дайвер, який врятував школярів у Таїланді, сам застряг у печері на 28 годин

Укрінформ
Один із британських дайверів Джош Бречлі, який допоміг врятувати школярів у затопленій печері у Таїланді минулого року, сам застряг у печері на 28 годин.

Про це повідомляє BBC.

“Одному з британських дайверів, який допоміг врятувати тайських школярів (у затопленій печері минулого року — ред.), знадобився порятунок з печери після того, як він там сам застряг на 28 годин”, - йдеться у повідомленні.

Як повідомляє BBC, Бречлі займався дайвінгом у затопленій печері в американському штаті Теннессі у вівторок. Однак не повернувся до виходу.

Його друзі спочатку самостійно протягом кількох годин шукали Бречлі, однак спроби виявилися марними.

Тоді вони зв'язалися з місцевими органами, і до печери також приїхали дайвери-експерти з інших штатів.

Читайте також: У Таїланді ввели чергову заборону для туристів

Рятувальники знайшли Бречлі в місці, де ще був доступ до повітря.

Як повідомлялося, 23 червня 2018 року в печері Тхам Луанг зникли 12 школярів з футбольної команди віком від 11 до 16 років та їх 25-річний тренер. Підземелля, в якому вони опинилися, простягається майже на 10 км, має кілька входів і виходів, а також великі зали, де сховалися від води зниклі. Їх знайшли через дев'ять днів, але через складнощі з доступом до місцезнаходженням порятунок тривав тиждень. Врятувати всіх вдалося у вівторок, 10 липня.

Після цього американська незалежна християнська кіностудія та телевізійна студія Pure Flix заявила, що планує зняти фільм про підлітків, що застрягли в печері в Таїланді.

Фото: itv.com

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-