Трамп запевняє, що у них з Кім Чен Ином - все відмінно

Трамп запевняє, що у них з Кім Чен Ином - все відмінно

Укрінформ
Після заяви північнокорейського лідера з вимогою до США кардинально змінити підхід Вашингтона до КНДР, президент Дональд Трамп висловив готовність провести третій саміт, щоб зрозуміти позиції, на яких перебуває кожна зі сторін.

Про це він написав у серії Twitter-повідомлень в суботу.

"Я погоджуюся з лідером Північної Кореї Кім Чен Ином, що наші особисті відносини залишаються дуже гарними, можливо, навіть термін "відмінними" був би більш точним, а також що третій саміт був би гарним для того, щоб ми повністю зрозуміли, на яких позиціях перебуває кожний з нас", - написав глава Білого дому.

У наступному повідомленні він підкреслив, що Північна Корея має "величезний потенціал" для надзвичайного зростання, економічного успіху й збагачення під керівництвом Кім Чен Ина.

"Я з нетерпінням чекаю дня, що може настати незабаром, коли не буде ядерної зброї і санкцій, щоби потім спостерігати як Північна Корея стає однією з найуспішніших країн світу"- зазначив американський президент.

Читайте також: Кім Чен Ин поставив умову для третього саміту з президентом США

Як повідомляв Укрінформ, напередодні глава КНДР Кім Чен Ин заявив, що буде готовий зустрітися з Трампом втретє за умови, якщо Сполучені Штати повністю змінять свій підхід до Північної Кореї. У цьому зв'язку він підкреслив, що КНДР не задоволена й не бажає повторення саміту, подібного до того, що відбувся в Ханої.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-