Вбивство брата Кім Чен Ина: суд у Малайзії зняв обвинувачення з громадянки В'єтнаму

Вбивство брата Кім Чен Ина: суд у Малайзії зняв обвинувачення з громадянки В'єтнаму

Укрінформ
Суд у Малайзії зняв з громадянки В'єтнаму Доан Тхі Хионг обвинувачення в умисному вбивстві зведеного брата північнокорейського лідера Кім Чен Ина, засудивши її до трьох років ув'язнення за заподіяння шкоди здоров'ю з використанням отруйних речовин.

Про це повідомляє АР.

«Жінка, яка є єдиним ув'язненим підозрюваним у вбивстві брата північнокорейського лідера, визнала себе винною за меншим обвинуваченням», - йдеться в повідомленні.

Громадянка В'єтнаму Доан Тхі Хионг визнала свою провину не в умисному вбивстві, в чому її раніше обвинувачували, а в заподіяння шкоди здоров'ю з використанням отруйних речовин.

Жінку засудили до трьох років і чотирьох місяців ув'язнення з дня її арешту 15 лютого 2017 року. Сторона обвинувачення вимагала для неї страти.

Адвокат жінки сподівається на звільнення підзахисної вже в травні за хорошу поведінку.

Раніше в березні малайзійський суд зняв обвинувачення у вбивстві й звільнив другу фігурантку у справі - індонезійку Сіті Айсіа.

Читайте також: Кім Чен Ин готовий відмовитися від ядерної зброї

Як повідомлялося, 14 лютого 2017 року в аеропорту столиці Малайзії Куала-Лумпура старшому брату лідера КНДР пирснули в обличчя нервово-паралітичну речовину. Кім Чен Нам помер по дорозі з аеропорту в лікарню.

Кім Чен Нам вважався найбільш вірогідним наступником Кім Чен Ина, однак він потрапив в опалу після того, як у 2001 році спробував виїхати за фальшивим паспортом в Японію.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-