У Конгресі наполягають, що кампанія Трампа мала змову з росіянами

У Конгресі наполягають, що кампанія Трампа мала змову з росіянами

Укрінформ
Конгресмен-демократ Адам Шифф, який розслідує втручання РФ у вибори, і проти якого Дональд Трамп розгорнув кампанію тиску з вимогою відставки, пояснив, що саме він вважає змовою з Росією.

Відповідну заяву Шифф озвучив під час слухань про вплив Кремля, на яких однопартійці Трампа підтримали президента, повідомляє власний кореспондент Укрінформу.

"Щоб не перетворювати слухання на атаки проти мене, які перегукуються з нападками президента, я хочу відповісти на це таким чином. Мої колеги можуть думати, що це нормально, коли росіяни пропонували брудний злив проти кандидата від демократів у рамках зусиль, що були описані як допомога кампанії Трампа", - зауважив Шифф.

Очевидно, він мав на увазі зустріч у Trump Tower, організовану Дональдом Трампом-молодшим з наближеною до Кремля Наталією Весельницькою.

"Мої колеги можуть думати, що нормально, коли це (компромат на демократів – ред.) було запропоновано сину президента, який грав важливу роль у кампанії. І те, що син не повідомив ФБР, він також автоматично не відмовив у цій допомозі з боку іноземної країни та натомість заявив, що хотів би отримати допомогу росіян… Ви можете думати, що це нормально, коли він зібрав цю зустріч ", - зауважив  конгресмен.

Читайте також: Трамп вимагає відставки конгресмена, який каже про його змову з РФ

Він також нагадав про те, що на цій зустрічі були присутні керівник кампанії Трампа Пол Манафорт і зять президента Джаред Кушнер, після чого був оприлюднений брудний компромат проти демократів. Крім того, зауважив Шифф, учасники цієї зустрічі потім брехали під присягою про подробиці переговорів. 

"Ви можете думати, що це нормально. Я – ні", - заявив глава розвідувального комітету Палати представників.

Як повідомляв Укрінформ, у четвер президент США заявив, що конгресмен Адам Шифф має бути примушений до відставки через його заяву про те, що докази про змову кампанії Трампа з росіянами все ж таки є. Згодом заяву Трампа підтримали деякі республіканці-конгресмени.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-