Більшість американців вважає, що розслідування Мюллера не виправдовує Трампа

Більшість американців вважає, що розслідування Мюллера не виправдовує Трампа

Укрінформ
Більше половини американців вважають, що завершене без додаткових звинувачень розслідування спецпрокурора США Роберта Мюллера, яке не знайшло достатньої кількості доказів змови Трампа з росіянами, аж ніяк не виправдовує президента.

Про це йдеться в останньому соціологічному опитуванні, проведеному дослідницьким центром SSRS, результати якого оприлюднив у середу телеканал CNN.

"56% вважають, що доповідь спецпрокурора Мюллера не виправдовує президента Трампа щодо змови (з росіянами – ред.)", - зауважив телеканал.

Читайте також: Доповідь Мюллера оприлюднять упродовж декількох тижнів - Мін'юст США

Як зазначили ведучі в телесюжеті, одразу після оприлюднення звіту генпрокурора Вільяма Барра по доповіді Роберта Мюллера нинішній глава Білого дому заявив, що це стало "повним виправданням" його кампанії. Втім, президента в цьому підтримали лише 43%. Більшість же американців (56%) мають іншу думку, наводить телеканал результати опитування. 

При цьому, 57% опитаних висловилися за проведення додаткових слухань у Конгресі по доповіді спецпрокурора США, 43% виступили за те, щоб покласти край всім розслідуванням. 

Читайте також: Трамп назвав кінець розслідування Мюллера “гарним днем для Америки”

Тим часом, переважна більшість учасників опитування (86%) погодилися, що розслідування Мюллера, яке він завершив минулого тижня, ніяк не вплине на вибори президента США, запланованого на 2020 рік.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-