У США Boeing 737 Max аварійно сів через поломку двигуна

У США Boeing 737 Max аварійно сів через поломку двигуна

Укрінформ
Літак Boeing 737 Max – один із серії авіалайнерів Boeing, яким федеральний авіарегулятор США заборонив пасажирські перевезення, був вимушений здійснити аварійну посадку в аеропорту Орландо через проблеми з двигуном.

Інцидент стався у вівторок і не був пов'язаний з проблемою, виявленою в літаках цієї моделі раніше, повідомляє американський телеканал CNBC News. 

"Екіпаж Boeing 737 Max компанії Southwest Airlines повідомив про надзвичайну ситуацію одразу після зльоту й повернувся у головний аеропорт Орландо", - зазначається в повідомленні.

Як уточнюється, інцидент виник через проблему з роботою одного з двигунів.

Читайте також: Звіт про катастрофу Boeing в Ефіопії може з’явитися вже цього тижня

Раніше цього місяця Федеральне агентство повітряного транспорту (FAA) Сполучених Штатів видало розпорядження припинити регулярні рейси всіх літаків Boeing 737 Max над територією Сполучених Штатів після двох авіакатастроф, які сталися в березні цього року та листопаді минулого. Авіакомпаніям, зокрема, було заборонено перевозити пасажирів наказом FAA. 

Нинішній інцидент стався з літаком, який не перевозив пасажирів. Він прямував з Орландо (Філадельфія) до стоянки літаків компанії Southwest Airlines у Вікторвіллі (Каліфорнія), практично через всю територію Сполучених Штатів зі сходу на захід. 

Читайте також: У США схвалили оновлення програмного забезпечення Boeing 737 Max

Повідомляється також, що під час інциденту у вівторок екіпаж дотримувався протоколу й безпечно приземлився в аеропорту, звідки здійснив зліт.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-