У Празі через їдкий запах евакуювали торговий центр

У Празі через їдкий запах евакуювали торговий центр

Відео
Укрінформ
Поліція і пожежники частково евакуювали торговий центр Chodov у столиці Чехії через різкий запах, який поширився приміщеннями.

Про це повідомляє vinegret.cz.

“На місце оперативно прибули кілька бригад пожежників, медики і поліцейські. Вони вивели з будівлі близько 500 осіб. Евакуація зачепила відвідувачів продуктового супермаркету Albert і прилеглих магазинів. Одному 22-річному чоловікові стало зле, його доправили до лікарні”, - зазначається в повідомленні.

Поліцейські з'ясували, що джерелом смороду була щойно пофарбована підлога в технічному приміщенні продуктового супермаркету. Заміри показали підвищений вміст у повітрі шкідливих речовин.

На місце прибув і представник санепідемстанції, аби впевнитися, що ці шкідливі речовини не потрапили до продуктів харчування.

Читайте також: У Діснейленді збій у роботі ескалатора прийняли за теракт

“Ми серйозно ставимося до всіх повідомлень і вітаємо пильність городян. Набагато краще викликати нас і перестрахуватися, ніж недооцінити ситуацію. Сьогодні це була пофарбована підлога, а завтра може трапитися щось набагато серйозніше. Люди не повинні боятися телефонувати на екстрену лінію і повідомляти про всі підозрілі випадки”, - зазначив представник поліції Томаш Гулан.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-