Міністр фінансів Британії - проти відставки Мей

Міністр фінансів Британії - проти відставки Мей

Укрінформ
В уряді Великої Британії вимагають відставки прем'єра Терези Мей, проте міністр фінансів Філіп Хаммонд вважає це недоцільним.

Про це повідомляє Reuters.

«Британія повинна знайти спосіб, вийти з Європейського Союзу впорядковано, а не намагатися усунути прем'єра Терезу Мей», - заявив Хаммонд, додавши, що заміна прем'єр-міністра не допоможе.

"Я розумію, що ми можемо не отримати більшість для угоди прем'єр-міністра щодо Brexit, і якщо це так, то парламент повинен вирішити не тільки те, проти чого він, але й що він пропонує натомість", - сказав урядовець.

На запитання щодо можливого розвитку Brexit, Хаммонд відповів, що не має впевненості у підтримці парламентом другого референдуму, але це один із варіантів.

Читайте також: У Британії заговорили про відставку Мей - The Times

21 березня лідери 27 країн Євросоюзу одноголосно схвалили на саміті відстрочку Brexit на підставі двох можливих сценаріїв: до 12 квітня або до 22 травня.

Раніше петиція за скасування виходу Великої Британії з ЄС шляхом відкликання статті 50 Лісабонського договору на сайті британського парламенту зібрала підписи більше двох мільйонів осіб.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-