Трамп відкликає додаткові санкції проти КНДР

Трамп відкликає додаткові санкції проти КНДР

Укрінформ
Дональд Трамп заявив, що розпорядився відкликати нові санкції проти Північної Кореї, підготовлені в п'ятницю Міністерством фінансів Сполучених Штатів.

Про це він написав на офіційній сторінці в Twitter.

"Сьогодні Міністерством фінансів США були анонсовані нові масштабні санкції, на додаток до вже існуючих обмежень проти Північної Кореї. Сьогодні я наказав відкликати ці додаткові санкції!"- заявив глава Білого дому.

Як повідомляв Укрінформ, напередодні американський Мінфін запровадив обмеження проти кораблів і транспортних компаній, які допомагали уряду Північної Кореї обходити економічне ембарго, запроваджене США і ООН. Інших публічних повідомлень щодо нових можливих санкцій, пов'язаних з КНДР, міністерство не оприлюднювало. Тому залишається неясним, які нові обмеження мав на увазі глава Білого дому.

Читайте також: У КНДР вирішують, чи продовжувати ядерні переговори зі США

Наприкінці лютого президент США Дональд Трамп і лідер Північної Кореї Кім Чен Ин провели другий саміт в Ханої, який завершився достроково. Сторони, які перед зустріччю готували до підпису спільну декларацію, роз'їхалися без досягнення будь-яких домовленостей.

Після цього в адміністрації Трампа заявили, що розглядають можливість третього саміту за участю лідерів Північної Кореї і США.

Фото: Official White House/Joyce N. Boghosian

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-