Розслідування смерті моделі у справі Берлусконі не підтверджує радіоактивне отруєння

Розслідування смерті моделі у справі Берлусконі не підтверджує радіоактивне отруєння

Укрінформ
Експертиза не виявила слідів радіоактивного отруєння 33-річної марокканської моделі Імане Фаділь, яка була ключовим свідком у суді над екс-прем'єром Італії Сільвіо Берлусконі.

Про це повідомляє BBC.

“Початкові тести Імане Фаділь, 33-річної марокканської моделі, яка померла в лікарні в Мілані, не підтверджують заяви, що вона померла від радіоактивного отруєння”, - йдеться у повідомленні.

Слідчі намагаються з'ясувати, що призвело до смерті моделі, оскільки вона була ключовим свідком у суді над екс-прем'єром Італії Сільвіо Берлусконі.

Смерть Імане Фаділь 1 березня через кілька тижнів після того, як 29 січня вона була доправлена в лікарню з болями у шлунку, викликала підозру, що її отруїли. Раніше Фаділь свідчила у суді над Берлусконі, якого звинуватили у сексі з неповнолітньою повією. Берлусконі спочатку був засуджений, але пізніше виправданий та засуджений за податкове шахрайство.

Читайте також: В Італії смерть свідка у справі Берлусконі розслідують як убивство

Вважається, що Фаділь писала книгу про свій досвід, і що прокурори вилучили чернетки її роботи, а також дані її мобільного телефону.

Як повідомлялося, смерть в Італії марокканської моделі Імане Фаділь, яка була регулярним гостем секс-вечірок колишнього голови уряду Сільвіо Берлусконі, розслідують як можливе вбивство.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-