В ОАЕ обговорили зміну поведінки людства для сприяння розвитку

В ОАЕ обговорили зміну поведінки людства для сприяння розвитку

Укрінформ
У місті Шарджа відбувся 8-й Міжнародний урядовий комунікаційний форум на тему "Зміна поведінки, що сприятиме людському розвитку".

Упродовж двох днів учасники глобального саміту високого рівня обговорювали ключові проблеми у сфері урядової комунікації, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Цифрова революція у світі вимагає від державних установ розробки своїх внутрішніх механізмів, культури і стратегій для забезпечення ефективної комунікації та взаємодії з членами суспільства. Створення інтерактивних платформ для заохочення діалогу для отримання бажаних цілей розвитку стало необхідністю для державних органів", - сказав державний міністр і голова Національної ради ЗМІ ОАЕ Султан бен Ахмад Аль Джабер.

Читайте також: ОАЕ відкрили перспективи нарощування експортного потенціалу підприємств України

За його словами, сучасне суспільство - зокрема молоде покоління - спонукає державні установи розробляти окремі стратегії та методи для ефективних методів комунікації до різних цільових груп по всій країні.

Міністр підкреслив, що одним з таких каналів комунікації залишається ЗМІ.

"Засоби масової інформації виявилися надійним партнером для обох сторін рівняння зв'язку, що включає в себе державні установи, з одного боку, і суспільство та його членів, з іншого боку, через управління конструктивним інтерактивним діалогом, який є надійним і прозорим, сприяє постійному поліпшенню якості життя і підтримує економічний, соціальний, культурний та інтелектуальний розвиток », - підсумував Аль Джабер.

Читайте також: Українська Школа в Абу-Дабі готова до першого уроку

Захід зібрав 70 спікерів, серед яких - представники міжнародних медіа та PR-аналітиків, експертів з питань політики, соціальних підприємців та експертів з комунікацій та технологій.

Перший форум у Шарджі пройшов у 2012 році. Організатори події заявляють, що він став першою платформою, яка мала на меті побудувати кращу комунікацію між урядом та зацікавленими сторонами.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-