Єлисейські поля приводять до ладу після погромів

Єлисейські поля приводять до ладу після погромів "жовтих жилетів"

Відео
Укрінформ
Єлисейські поля у Парижі упорядковують після погромів під час суботньої акції «жовтих жилетів».

Про це повідомляє АР.

«У неділю в Парижі упорядковують одну із найгламурніших вулиць у світі (Єлисейські поля - ред.) після заворушень, скоєних жорстко налаштованою частиною протестувальників з руху жовтих жилетів», - йдеться в повідомленні.

Власники банків, ресторанів і магазинів оцінюють збитки після того, як їхні підприємства були пограбовані і розгромлені, а стіни фасадів будівель почорніли від вогню.

Як зазначає видання, після зіткнень, що сталися у суботу між протестувальниками і поліцією, Єлисейські поля стали походити на місце бойових дій.

Читайте також: Макрон оголосив про рішучі заходи через нові протести "жовтих жилетів"

Нагадаємо, у суботу учасники акцій «жовтих жилетів» не тільки розгромили вітрини магазинів відомих марок - Hugo Boss, Lacoste, Nespresso, а й підпалили відділення банку, в результаті чого постраждали 11 осіб, які проживали у квартирах над ним. Під час заворушень поліція затримала 240 осіб.

У зв'язку з цим президент Франції Еммануель Макрон перервав свою відпустку в Піренеях. Він заявив, що влада країни вживатиме рішучих заходів, щоб запобігти насильству і вандалізму під час акцій протесту «жовтих жилетів».

Фото: China Daily

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-