У Німеччині чоловіка, який годував колег отруєними сендвічами, засудили довічно

У Німеччині чоловіка, який годував колег отруєними сендвічами, засудили довічно

Укрінформ
У Німеччині чоловіка засудили до довічного ув'язнення за отруєння сандвічів для своїх колег ртуттю та іншими речовинами протягом декількох років, внаслідок чого одна людина перебуває у комі, у ще двох серйозно постраждали нирки.

Про це інформує CBC News.

«У четвер суддя регіонального суду у Білефельді, на захід від Берліна, визнав 57-річного підсудного винним у замаху на вбивство та засудив його до максимально можливого терміну покарання», - йдеться у повідомленні.

Чоловік, який був ідентифікований лише як Клаус О. у відповідності з німецькими правилами конфіденційності, був заарештований у травні після того, як відео спостереження виявило, що він поклав підозрілий порошок у бутерброд свого колеги у місті Шлосс-Холте-Штукенброк. Поліція заявила, що порошок містив ацетат свинцю "у кількості, яка була б достатньою, щоб викликати серйозне пошкодження внутрішніх органів людини".

Читайте також: Суд дав шкуродеру шість років за гратами за знущання над кошенятами

Поліція спочатку підозрювала, що підсудний пов'язаний з передчасною смертю 21 людини у 2000 році, але не було доведено, що хто-небудь із загиблих людей отруївся цією речовиною.

Коли поліція обшукала будинок підозрюваного, вона знайшла примітивну хімічну лабораторію у підвалі та речовину, яку суддя Георг Циммерман назвав "більш небезпечною, ніж всі бойові хімічні речовини, що використовувалися під час Другої світової війни.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-