В аеропорту Найробі від сльозогінного газу постраждали пасажири

В аеропорту Найробі від сльозогінного газу постраждали пасажири

Укрінформ
В аеропорту Найробі протестували робітники - поліції довелося застосувати сльозогінний газ для їх розгону, в результаті чого випадковими постраждалими стали пасажири, які застрягли в аеропорту.

Про це повідомляє AFP.

«Сотні мандрівників опинилися у складному становищі в аеропорту Найробі в середу, деяким з них було надано медичну допомогу від впливу сльозогінного газу, через сутички, що виникли між робітниками і поліцейськими», - йдеться у повідомленні.

Співробітники міжнародного аеропорту імені Джомо Кеньятти (JKIA) в кенійській столиці Найробі провели незапланований страйк через невдоволення планом передачі керівництва аеропортом в руки національної авіакомпанії Kenya Airways і Центральної адміністрації аеропортів Кенії.

Читайте також: В Албанії поліція застосувала газ проти протестувальників

Страйк вийшов з-під контролю, через що розпочалися сутички між поліцейськими і співробітниками аеропорту. У зв'язку з ситуацією, що виникла, пасажирам було рекомендовано не заходити в аеропорт до подальшого повідомлення, однак кілька сотень вже були всередині і потрапили під роздачу.

Після більше ніж 12 годин страйку напруга в аеропорту стихла, рейси були відновлені - перший літак, який прямував в Мумбаї, злетів ближче до обіду за місцевим часом.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-