“Російська справа”: екс-речник Трампа пообіцяв демократам співпрацю

“Російська справа”: екс-речник Трампа пообіцяв демократам співпрацю

Укрінформ
Колишній речник Білого дому Шон Спайсер заявив, що співпрацюватиме з поглибленим розслідуванням, яке демократи ініціювали в Палаті представників, намагаючись встановити можливі зв'язки оточення Дональда Трампа з росіянами.

Про це Спайсер заявив у вівторок, повідомило центральне американське видання The Hill.

"Я робитиму все, щоб сприяти цьому розслідуванню, і я не маю нічого, що мав би приховати", - зауважив Спайсер.

Він підкреслив у цьому зв'язку, що хоче якнайшвидшого завершення цієї справи.

За останніми повідомленнями, очолювані демократами комітети в Палаті представників розіслали понад 80-ти фізичним та юридичним особам запити на документи, пов'язані з діяльністю команди Трампа в контексті оновленого "російського" розслідування.

Читайте також: "Це харасмент президента!": Трамп обурений новим розслідуванням Конгресу

"Вони (демократи – ред.) мають конституційне право і відповідальність за здійснення контролю над виконавчою владою", - сказав Спайсер про розслідування.

Але, за його словами, дослідження бізнесу та історії фінансових операцій Дональда Трампа дещо виходить за межі порядку денного "російської" справи.

Як повідомляє видання, законодавці запитали у Спайсера інформацію, що стосується діяльності колишнього радника з питань нацбезпеки Майкла Флінна, який свого часу виступав коментатором для Russia Today і мав активні контакти з послом Росії в США. Крім того, демократи цікавляться інформацією про зустріч команди Трампа з російським юристом Наталією Весельницькою в Trump Tower під час виборчої кампанії, а також обставинами звільнення директора ФБР Джеймса Комі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-