"Це харасмент президента!": Трамп обурений новим розслідуванням Конгресу

Укрінформ
Президент США Дональд Трамп заявив, що демократи в Конгресі чинять злочин, після того як вони оголосили початок поглибленого розслідування в Палаті представників щодо його зв'язків з Росією.

Про це глава Білого дому написав у серії повідомлень у Twitter у вівторок.

"Це найбільше переслідування в історії нашої країни. Демократи перешкоджають правосуддю, і у них нічого не вийде. Велика, жирна, необ'єктивна комісія з розслідування відчайдушно шукає злочин, коли справжній злочин – це те, що роблять і зробили демократи!"- наголосив Трамп.

У іншому дописі глава Білого дому поскаржився, що вважає це нападками.

"Це харасмент президента!"- заявив він.

Читайте також: У Конгресі вимагають від Білого дому надати документи про контакти Трампа і Путіна

Як повідомляв Укрінформ, у понеділок демократична більшість у Палаті представників ініціювала розширене розслідування можливих зв'язків кампанії Трампа з росіянами. Зокрема, голова Юридичного комітету Палати Джерольд Надлер заявив, що розіслав запити на отримання документів від понад 60-ти осіб з числа адміністрації, сім'ї, а також колишнього бізнесу Дональда Трампа в рамках розширеного "російського" розслідування.

Крім того, троє голів комітетів у Палаті представників відправили запит до Білого дому і Держдепартаменту щодо надання докладної інформації про зустрічі президентів Росії і США.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-