Я люблю Отто: Трамп спробував виправдатись після заяв про смерть студента зі США

Я люблю Отто: Трамп спробував виправдатись після заяв про смерть студента зі США

Укрінформ
Глава Білого дому Дональд Трамп спробував виправдатися через свої же заяви про смерть американського студента Отто Вормбієра, які він озвучив після зустрічі з північнокорейським диктатором Кім Чен Ином у В'єтнамі.

З відповідною промовою він виступив у суботу на конференції Республіканської партії, передає власний кореспондент Укрінформу.

"Я завжди не сприймав невірну інтерпретацію, але особливо коли справа доходить до Отто Вормбієра і його великої родини", - заявив нинішній глава Білого дому.

Читайте також: Трампа розкритикували через заяву про загиблого в КНДР студента зі США

Він підкреслив, що саме за його президентства Отто був звільнений з північнокорейської в'язниці разом з трьома іншими громадянами США.

"Але найважливішим є те, що Отто Вормбієр помер немарно – Отто і його сім'я стали величезним символом потужного гніву та сили, яка зберігатиметься впродовж багатьох років у майбутньому", - наголосив Трамп.

Він підкреслив: "Я люблю Отто і думаю про нього часто!"

Читайте також: Трамп розчарований самітом із Кім Чен Ином, але не опускає руки

Як повідомляв Укрінформ, після зустрічей з лідером КНДР Кім Чен Ином 27-28 лютого у В'єтнамі Дональд Трамп заявив, що Кім запевнив його у тому, що нічого не знав про Отто Вормбієра. Глава Білого дому підкреслив, що довіряє словам північнокорейського диктатора.

Натомість, це викликало шквал критики у Сполучених Штатах на адресу Трампа. Батьки Отто оприлюднили заяву що саме Кім Чен Ин і його злочинний режим несуть відповідальність за те, що їх син помер після 17 місяців перебування у в'язниці в Північній Кореї.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-