У Північній Македонії коаліція назвала єдиного кандидата на президентських виборах

У Північній Македонії коаліція назвала єдиного кандидата на президентських виборах

Укрінформ
Національний координатор Республіки Північна Македонія з питань приєднання країни до НАТО Стево Пандеровскі стане єдиним кандидатом на президентських виборах від правлячої коаліції.

Про це поінформував прем'єр-міністр Північної Македонії Зоран Заєв, повідомляє власний кореспондент Укрінформу.

«Разом з нашими колегами по правлячій коаліції ми досягли консенсусу і домовилися висунути на президентських виборах єдиного кандидата - Стево Пандеровскі. Його кандидатуру має затвердити і з'їзд Соціал-демократичного союзу Македонії, який відбудеться в неділю, 3 березня», - повідомив Заєв.

Читайте також: У Північній Македонії домовилися про єдиного кандидата на президентських виборах

Раніше партнери соціал-демократів з правлячої коаліції з албанського Демократичного союзу за інтеграцію також повідомили про домовленість висунути на президентських виборах єдиного кандидата.

Стево Пандеровскі - національний координатор Македонії з питань приєднання та співпраці з НАТО. У 1987 році закінчив юридичний факультет Університету в Скоп'є. Працював магістром Інституту політико-правових досліджень цього ж університету.

Читайте також: Північна Македонія надала роз’яснення щодо використання нової назви країни

Був радником з питань національної безпеки у двох президентів Македонії (з 2001 по 2009 роки). У 2014 році висувався кандидатом на пост президента, однак за підсумками голосування поступився чинному главі держави Георгію Іванову.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-