Доповідь Мюллера представлять пізніше, ніж очікувалося - AP

Доповідь Мюллера представлять пізніше, ніж очікувалося - AP

Укрінформ
Остаточна доповідь спецпрокурора США Роберта Мюллера стосовно втручання РФ у вибори буде представлена генпрокурору не наступного тижня, як заявлялося напередодні, а пізніше.

Про це  американському інформагентству АР повідомило високопоставлене джерело в міністерстві юстиції США.

"Доповідь спеціального прокурора Роберта Мюллера щодо розслідування щодо Росії не очікується наступного тижня", - поінформував чиновник на умовах анонімності.

Як зазначає агентство, термін завершення розслідування Мюллера поки залишається невизначеним. Однак і раніше повідомлялося, що в мін'юсті зважатимуть на заплановану зустріч президента США й лідера КНДР у В'єтнамі 27-28 лютого, аби не впливати на зовнішню політику Білого дому.

Читайте також: Демократи обіцяють розкрити звіт Мюллера, якщо Мін'юст спробує приховати деталі

Тим часом демократи наполягають, щоб генеральний прокурор Вільям Барр, призначений нещодавно за поданням Трампа, зробив доступним для громадськості повний звіт спецпрокурора Мюллера, включаючи "докази провини" президента США. З такою вимогою виступили, зокрема, голови шести комітетів Палати представників, очолюваних демократами.

За процедурою Роберт Мюллер зобов'язаний представити звіт генпрокуророві. Барр має доповісти про це Конгресу. Однак невідомо, наскільки докладною буде публічна частина звіту спецпрокурора, оскільки керівництво мін'юсту має право засекретити окремі частини доповіді.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-