Демократи обіцяють розкрити звіт Мюллера, якщо Мін'юст спробує приховати деталі

Демократи обіцяють розкрити звіт Мюллера, якщо Мін'юст спробує приховати деталі

Відео
Укрінформ
Після того як Роберт Мюллер завершить "російське" розслідування і передасть звіт у Білий дім, Конгрес також має намір отримати цей документ у повному обсязі.

Про це  у четвер на телеканалі CNN заявив сенатор-демократ Річард Блументаль, який входить до складу юридичного комітету Сенату США, повідомляє Укрінформ.

Як зазначив Блументаль, якщо законодавці не отримають повного звіту розслідування Мюллера, Конгрес надішле повістки щодо отримання цього документа, в тому числі від імені юридичного комітету.

Водночас, за словами сенатора, має бути підготовлено відкритий звіт для громадськості.

Читайте також: У Вашингтоні кажуть, що майже завершили "російське" розслідування

"Якщо генпрокурор Вільям Барр вважає, що чинний президент не може бути притягнутий до кримінальної відповідальності – а він так вважає, і я не погоджуюся з ним – і якщо генпрокурор не винесе обвинувачень… і якщо не буде розкрито звіт для громадськості, люди відчуватимуть, що відбувається приховування фактів", - зауважив Блументаль.

Як повідомляв Укрінформ, напередодні стало відомо, що новопризначений генпрокурор Вільям Барр має намір уже наступного тижня офіційно оголосити про завершення розслідування спецпрокурора Мюллера щодо втручання Росії у президентські вибори в США.

Фото www.facebook.com/SenBlumenthal

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-