У Вашингтоні відбудеться міжнародний форум з питань безпеки для України

У Вашингтоні відбудеться міжнародний форум з питань безпеки для України

Укрінформ
Український Конгресовий Комітет Америки (УККА) збирає в Вашингтоні Десятий форум "Американсько-Український діалог з питань безпеки", учасники якого розглянуть усі виміри гібридної війни проти України та способи протидії РФ.

Захід, який збере десятки урядовців, політиків, дипломатів та експертів зі США, України, ЄС, відбудеться 28 лютого, повідомили власному кореспонденту Укрінформу в УККА.

"Подія, яка триватиме весь день, збере ключових високопоставлених представників оборонної сфери та державних структур України і Європи разом з провідними американськими експертами в питаннях оборони, а також деякими членами Конгресу та Адміністрації США для обговорення “війни без меж”, яка ведеться проти України", - зауважили в УККА.

Читайте також: Росія має почати діяти, якщо вона справді прагне деескалації - Єльченко

Планується, що учасники обговорень розглянуть п'ять вимірів російської агресії: військові наземні операції; операції в морському й повітряному просторах; підривні зусилля в політичному вимірі; зусилля, спрямовані на підрив економіки; інформаційна війна.

Крім того, учасники форуму зосередять увагу, чому безпека України має значення як для сусідніх країн для, так і для світу в цілому.

"Всього, як очікується, в конференції візьмуть участь понад два десятки спікерів", - зазначили організатори.

Читайте також: В Україні немає “внутрішнього конфлікту”, її окупують солдати РФ - Німеччина в ООН

Співорганізаторами заходу виступили також Центр Американсько-Українських відносин, Фундація США-Україна, Американська рада зовнішніх відносин.

Форум пройде в Національному прес-клубі Вашингтона.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-