Заступник держсекретаря США обговорить кібербезпеку в Німеччині та Ізраїлі

Заступник держсекретаря США обговорить кібербезпеку в Німеччині та Ізраїлі

Укрінформ
Заступник держсекретаря США з питань контролю над озброєнням Андреа Томсон обговорить питання кібербезпеки, протиракетної оборони та нерозповсюдження зброї масового знищення у  Німеччині й в Ізраїлі.

Про це заявили в понеділок в Офісі речника Держдепартаменту США, повідомляє власний кореспондент Укрінформу.

"Заступник Державного секретаря з питань контролю над озброєннями та міжнародної безпеки Андреа Томпсон перебуватиме в Німеччині й Ізраїлі впродовж 13 - 21 лютого 2019 року", - зауважили в зовнішньополітичному відомстві.

Читайте також: Європарламент заслухає заяву Могеріні про майбутнє ракетного договору

У Німеччині Томсон представить США на Мюнхенській конференції з питань безпеки. Вона обговорить питання кіберзахисту за круглим столом та візьме участь у панельній дискусії з питань контролю над озброєннями. Крім того, Томпсон проведе низку двосторонніх зустрічей з високопоставленими урядовцями інших країн, зазначили в відомстві.

У Ізраїлі заступник держсекретаря очолить американську делегацію на засіданні Спільної політично-військової групи США-Ізраїль. Як уточнили в Держдепі, дискусії охоплять регіональну безпеку, політику контролю над озброєнням та нерозповсюдженням, співпрацю у сфері протиракетної оборони, а також питання експортного контролю.

Читайте також: Ізраїль обстріляв територію Сирії - ЗМІ

Представник США також проведе низку зустрічей з високопоставленими представниками уряду Ізраїлю.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-