Команда Роберта Мюллера поменшала ще на одного прокурора - CNN

Команда Роберта Мюллера поменшала ще на одного прокурора - CNN

Укрінформ
Один із 17-ти членів команди спецпрокурора США Роберта Мюллера завершив виконання своїх обов'язків у команді й повернувся на свою посаду в Міністерстві юстиції, продовживши допомагати слідству по "російській" справі.

Він став четвертим співробітником, який формально вийшов зі штатної структури офісу спецпрокурора, повідомив у середу американський телеканал CNN.

"Прокурор, який був причетний до судового розгляду справи про втручання Росії в вибори (президента США – ред.), у грудні завершив свою роботу в команді", - заувадужться в публікації.

Читайте також: Манафорту в березні оголосять вирок у "російській справі"

Як уточнюється, йдеться про Скотта Мейслера, який став четвертим із 17-ти прокурорів офісу Мюллера, хто лишив команду за час розслідування. При цьому, телеканал підкреслює, що Мейслер пішов від Мюллера "на тлі зростаючої кількості повідомлень, що російське розслідування добігає кінця".

Читайте також: Інавгураційниим комітетом Трампа зацікавилася прокуратура

Тим часом повідомляється, що Скотт Мейслер продовжує працювати в Міністерстві юстиції, у кримінальному відділі. Він опрацьовує справи, пов'язані з розслідуванням Роберта Мюллера. Як зазначили у відомстві, наразі інші підрозділи Мінюста перебрали певні повноваження в питаннях, які розпочав розслідувати спецпрокурор США.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-