Канада дасть $13 мільйонів на протидію пропаганді тероризму на Близькому Сході

Канада дасть $13 мільйонів на протидію пропаганді тероризму на Близькому Сході

Укрінформ
Канада виділить більше  $13 мільйонів на боротьбу із терористичною пропагандою та підтримку стабільності на Близькому Сході.

Про це заявили у міністерстві закордонних справ Канади, повідомляє кореспондент Укрінформу.

“Міністр закордонних справ Канади оголосила про виділення понад  $13 мільйонів на упередження та протидію терористичним загрозам і насильницькому екстремізму, перешкоджання екстремістській пропаганді, встановлення відповідальності для воєнних злочинців, а також підвищення безпеки і стабільності у регіоні”, - розповіли у МЗС.

Читайте також: Канада не підтримує військове вторгнення до Венесуели

У відомстві додали, що Христя Фріланд долучиться до зустрічі глав МЗС країн-учасниць міжнародної коаліції по боротьбі із ІДІЛ, що пройде у середу в Вашингтоні.

“Канада пишається своїм внеском до Міжнародної коаліції із протидії ІДІЛ, у тому числі військовою допомогою та підтримкою стабільності у регіоні. У той час, як площа контрольованої ІДІЛ території зменшується, членам коаліції стає ще важливіше зустрічатися й обговорювати, як забезпечити повну перемогу над ІДІЛ. Ми також повинні упевнитися, що відповідальні за масові злочини постануть перед справедливістю”, - сказала Фріланд.

Читайте також: Канадське МЗС відмовило в акредитації російським пропагандистським медіа

Нагадаємо: у січні Канада оголосила про відкликання із Близького Сходу одного свого повітряного дозаправника. Незважаючи на це, Канада досі виконує суттєву роль у боротьбі із ІДІЛ, надавши міжнародній коаліції два транспортні літаки “Hercules”, медичний персонал, більше 250 інструкторів та десятки спецпризначенців.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-