Меркель прибула до Японії

Меркель прибула до Японії

Відео
Укрінформ
Канцлер ФРН Ангела Меркель почала офіційний візит до Японії.

Про це в своєму Twitter повідомляє прес-секретар канцлера Штеффен Зайберт.

«Дружній прийом в офіційній резиденції глави японського уряду: канцлер Меркель вітає прем'єр-міністра Сіндзо Абе», - йдеться у підписі до відео з офіційної церемонії.

У Токіо Меркель проведе переговори з японським колегою, зустрінеться і з імператором Акіхіто і наслідним принцом Нарухіто, який зійде на престол в квітні цього року. У центрі уваги - двосторонні відносини і міжнародна ситуація, зокрема, з урахуванням головування Японії в G20, а також питання ситуації на світових і азіатських ринках. Також заплановані зустрічі з бізнес-колами обох країн і участь в бізнес-форумі.

Читайте також: Берлін визнає Гуайдо президентом Венесуели і обіцяє €5 мільйонів допомоги

Меркель супроводжує велика делегація підприємців, керівників концернів у сфері електротехнічної, хімічної, автомобільної промисловості, фармацевтичного сектора, галузі охорони здоров'я, IT-сектора, а також фінансових послуг і постачальників автомобілів. Дискусія буде присвячена економічним питанням, в тому числі можливостям, які виникають у обох сторін після підписання 1 лютого нової угоди про вільну торгівлю між ЄС і Японією.

Фото: Twitter

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-