Колишній монарх Бельгії не погоджується на аналіз ДНК та оскаржує рішення суду

Колишній монарх Бельгії не погоджується на аналіз ДНК та оскаржує рішення суду

Укрінформ
Колишній монарх Бельгії Альберт ІІ, батько діючого Короля Філіпа І, подає апеляцію на рішення суду щодо зобов’язання зробити ДНК-тест у справі Дельфіни Боель, яка вимагає визнати, що він є її біологічним батьком.

Про це повідомляє бельгійське видання flandersnews.be.

«Король Альберт ІІ заявив, що поки не готовий надати зразки ДНК. Кілька місяців тому колишній бельгійській монарх отримав рішення Апеляційного суду Брюсселя щодо надання таких зразків у справі за позовом Дельфіни Боель, яка вимагає легального визнання в якості біологічної доньки короля Альберта», - йдеться у повідомленні.

Читайте також: Суд Бельгії наказав королю Альберту ІІ пройти тест на батьківство

Як зазначає бельгійське видання, у жовтні минулого року Брюссельський суд встановив, що Жак Боель не є біологічним батьком Дельфіни Боель, і зобов’язав короля Альберта ІІ надати зразки ДНК, щоб раз і назавжди встановити, чи є він біологічним батьком позивачки. Поки розглядається касаційна скарга на це рішення, колишній бельгійський монарх не зобов’язаний надавати зразки ДНК для аналізу.

Нагадаємо: 84-річний монарх у 2013 році відрікся від престолу на користь свого сина Філіппа після 20 років на престолі. Судовий процес, у якому Дельфіна Боель намагається вибороти право на отримання титулу принцеси, триває майже десять років.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-