У Білому домі розглядають введення військ в Венесуелу - Болтон

У Білому домі розглядають введення військ в Венесуелу - Болтон

Укрінформ
Введення військ США або союзних країн у Венесуелу не є обов'язковим і неминучим фактом, однак Вашингтон продовжує розглядати всі варіанти врегулювання ситуації.

Про це заявив радник президента США з питань національної безпеки Джон Болтон в одному з інтерв'ю, повідомило в п'ятницю американське видання The Hill.

"Коли консервативний телеведучий Г'ю Г'юїтт спитав Болтона, чи наблизились США, Бразилія, Колумбія чи Об'єднані сили до рішення про військове втручання в південноамериканську країну, розколоту соціальними й політичними заворушеннями, Болтон відповів – ні", - зазначає видання.

Читайте також: Болтон порадив Мадуро прийняти пропозицію про амністію

Водночас радник Білого дому підкреслив: "Президент (Трамп – ред.) сказав, що всі варіанти залишаються на столі. Але наша мета – це мирна передача влади".

Як повідомляв Укрінформ, адміністрація Білого дому висловила потужну підтримку тимчасовому президенту Венесуели Хуану Гуайдо. Він очолив країну на тлі масових протестів і невдоволень у зв'язку з політикою Ніколаса Мадуро, який присвоїв собі перемогу на останніх виборах президента в країні.

Читайте також: Італія блокує визнання країнами ЄС Гуайдо тимчасовим президентом Венесуели — ЗМІ

Гуайдо має очолювати країну до проведення в Венесуелі позачергових відкритих і демократичних виборів президента.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-