Трамп високо оцінив шанси на денуклеаризацію Північної Кореї

Трамп високо оцінив шанси на денуклеаризацію Північної Кореї

Укрінформ
Президент США Дональд Трамп високо оцінює шанси на денуклеаризацію КНДР і з нетерпінням чекає зустрічі з північнокорейським лідером Кім Чен Ином.

Про це він написав у Twitter.

"Відносини з КНДР кращі, ніж будь-коли... Пристойні шанси на денуклеаризацію. Час покаже, що буде з КНДР, але наприкінці терміну попередньої адміністрації відносини були жахливими, назрівали дуже погані речі. Тепер зовсім інша історія. Я з нетерпінням чекаю зустрічі з Кім Чен Ином найближчим часом", – написав він.

Читайте також: Розвідка США не вірить, що КНДР відмовиться від ядерної зброї

Трамп також прокоментував переговори про встановлення миру в Афганістані, які тривали упродовж шести днів між спеціальним представником США і "Талібаном".

"Переговори проходять добре в Афганістані після 18 років боїв... Бої тривають, але народ Афганістану хоче миру в цій безкінечній війні. Скоро побачимо, чи будуть переговори успішними", – написав американський лідер.

Читайте також: Афганістан: США і таліби домовилися про загальні принципи мирної угоди

Крім цього, президент США пообіцяв швидке знищення Халіфату.

"Коли я став президентом, ІДІЛ вийшла з-під контролю в Сирії та стала нестримною. Відтоді вдалося досягти величезного прогресу, особливо за останні п'ять тижнів. Халіфат скоро буде знищений, що звучало неймовірно два роки тому", - написав Трамп в Twitter.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-