Болтон пообіцяв

Болтон пообіцяв "наслідки" тим, хто погрожує Гуайдо й демократії у Венесуелі

Укрінформ
Радник з питань національної безпеки президента США Джон Болтон попередив про "серйозні наслідки" екс-генпрокурора Венесуели, а також інших поплічників режиму Мадуро, хто погрожує тимчасовому президенту Хуану Гуайдо.

Про це він написав у вівторок на офіційній сторінці в мережі Twitter.

"Ми засуджуємо незаконні погрози з боку колишнього генерального прокурора Венесуели президентові Хуану Гуайдо. Дозвольте ще раз підкреслити – будуть серйозні наслідки для тих, хто намагається підірвати демократію та завдати шкоди Гуайдо", - заявив радник президента Трампа.

Таким чином Болтон відреагував на заяви Уільяма Сааба, який перебував на посаді генпрокурора за режиму Ніколаса Мадуро, про те, що він порушив справу проти Хуана Гуайдо у зв'язку з останніми подіями в країні.

Читайте також: США передали контроль над банківськими активами Венесуели лідеру опозиції

Як повідомляв Укрінформ, упродовж минулого тижня у Венесуелі проходять масові протестні рухи після інавгурації Ніколаса Мадуро. Люди не погоджуються з результатами перевиборів у країні, на яких чинний режим приписав собі перемогу. Опозиційний лідер Хуан Гуайдо, який очолив парламент Венесуели, оголошений тимчасовим президентом. На його підтримку висловилися США та ряд інших демократичних країн.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-