Офіс-менеджер Фонду Навального розповіла, як її вербували силовики

Офіс-менеджер Фонду Навального розповіла, як її вербували силовики

Відео
Укрінформ
Офіс-менеджер Фонду боротьби з корупцією (ФБК) Ольга Булаєва заявила, що її намагалися завербувати співробітники правоохоронних органів Росії.

Відео з її заявою опубліковано на YоuTube-каналі «Навальний LIVE».

Булаєва стверджує, що поліцейські зупинили її в метро і силою завели в підсобне приміщення, де забрали мобільний телефон. Там з нею заговорив чоловік, який представився Дмитром. Булаєва зажадала повернути телефон, щоб зв'язатися з юристами ФБК, на що Дмитро сказав, що юристи «несправжні» і не допоможуть їй з кримінальною справою. Він не уточнив, про яку справу йдеться.

«А далі він сказав: "Ми знаємо, що у вас хворіє мама, що ви перебуваєте у важкій життєвій ситуації. Ми хочемо допомогти вам з лікуванням вашої матері і виправити ваше фінансове становище в обмін на співпрацю"», - передала Булаєва слова свого співрозмовника. Вона відмовилася від будь-яких його пропозицій про співпрацю.

Читайте також: Навальний розповів про другу віллу та Maybach кремлівського пропагандиста Соловйова

Булаєва пояснила, що в її родині дійсно складні обставини: кілька років тому у її батька стався інсульт. А недавно матері офіс-менеджера ФБК діагностували рак третьої стадії.

Олексій Навальний пообіцяв звернутися до голів МВС і ФСБ із заявою про порушення недоторканності приватного життя і факти залякування.

Фото: twitter

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-