Трамп пожертвував $100 тисяч із зарплати на боротьбу з алкоголізмом

Трамп пожертвував $100 тисяч із зарплати на боротьбу з алкоголізмом

Укрінформ
Глава Білого дому Дональд Трамп пожертвував $100 тисяч зі своєї президентської зарплати на дослідження, пов'язані з боротьбою із алкогольною залежністю.

Про це повідомило в суботу американське центральне видання The Hill.

"Білий дім підтвердив в суботу, що Дональд Трамп пожертвував $100 тисяч Національному інституту з досліджень зловживання алкоголем і алкоголізму, дочірній установі Національного інституту здоров'я", - заважується в публікації.

Читайте також: NY Times порахувала, скільки разів Трамп контактував із РФ під час останніх виборів

Видання нагадує, що старший брат президента, Фред Трамп, помер у 1981 році від ускладнень, пов'язаних з алкоголізмом. Сам же президент неодноразово називав це причиною того, чому він не п'є та не вживає наркотиків.

Під час виборчих перегонів Дональд Трамп пообіцяв, якщо отримає перемогу, то пожертвує свою президентську зарплату, яка становить приблизно $400 тисяч на рік, на різні державні агентства. Як зауважує видання, впродовж перебування в Білому домі, Трамп виписав чеки для Мінохорони здоров'я на боротьбу з опіоїдною епідемією, Адміністрації з питань малого бізнесу, Міністерству транспорту, Службі національних парків, Міносвіти США.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-