Після ЧС з футболу в Росії залишилися 5,5 тисячі нелегалів

Після ЧС з футболу в Росії залишилися 5,5 тисячі нелегалів

Укрінформ
У Російській Федерації залишилися близько 5,5 тисячі осіб, які в'їхали в країну за паспортом вболівальника на Чемпіонат світу з футболу і залишилися без законних підстав.

Про це повідомляє ТАСС з посиланням на заступника голови міграційного управління МВС РФ Андрія Каюшкіна.

"Станом на 31 грудня минулого року громадян, які залишилися тут (після закінчення ЧС-2018 - ред.) і до сих пір не виїхали, було трохи більше 12 тис., але робота з ФСБ дозволила скоротити цю цифру до 5,5 тис. Ми проводимо заходи спрямовані на їх виявлення, я сподіваюся, що всі вони до 30 березня будуть видворені", - сказав Каюшкін.

За його словами, всього в Росію приїхали 650 тисяч іноземних громадян і всі вони в основному "були законослухняні і вчасно покинули країну".

Читайте також: Італія закликала ЄС врегулювати нелегальну міграцію

Безвізовий в'їзд в РФ для іноземних відвідувачів матчів Чемпіонату світу з футболу 2018 року, які володіють "паспортом вболівальника", завершився 31 грудня минулого року. Іноземці, які не покинули територію Росії в установлений законом термін, будуть порушниками міграційного законодавства, що тягне за собою притягнення до адміністративної відповідальності, в тому числі призначення покарання у вигляді адміністративного видворення.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-